4.8 op Google
5/5

📲 +31(0)618818069

Ruys-stukadoors logo
NOA afbouw garantie

Openingstijden:
07:00 uur – 17:00 uur

Contact: 06-18818069

Cinewall

Cinewall voorzien van stucwerk

Ontdek de meesterlijke kunst van gestucte cinewalls voor een verbluffend strakke afwerking!

Stelt u zich eens voor: een cinewall die moeiteloos opgaat in één naadloos oppervlak, volmaakt glad en compleet. Dit is het resultaat van vakmanschap en precisie bij het stucen van uw cinewall. Met een gipslaag van slechts 1 tot 5 mm wordt elke oneffenheid weggewerkt en ontstaat er een verfijnde esthetiek waar u versteld van zult staan. Een gestucte cinewall biedt u de ideale basis om uw creativiteit de vrije loop te laten en uw ruimte te transformeren.

Maar er is meer. De mogelijkheden zijn eindeloos en geheel aanpasbaar aan uw persoonlijke voorkeur. Wilt u een ruime breedte, extra vakken om uw kostbaarheden tentoon te stellen, sfeervolle spotjes die uw cinewall laten schitteren, of misschien zelfs een betoverende openhaard om de ultieme sfeer te creëren? De keuze is aan u!

Natuurlijk begrijpen we dat de kosten voor een cinewall kunnen variëren, afhankelijk van uw specifieke wensen. Maar maakt u zich geen zorgen, we zijn hier om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor uw gestucte cinewall. Laat ons u een prijsindicatie geven, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wacht niet langer! Geef uw cinewall de perfecte uitstraling die het verdient. Neem nu actie en zet de eerste stap naar een adembenemend resultaat!

Neem contact met ons op en ontdek de magie van gestucte cinewalls!

NOA Keurmerk ruys-stukadoors

Ruys-stukadoors is aangesloten bij de NOA en werkt onder de NOA Afbouw normen. 

Een NOA-lidmaatschap is niet voor ieder stucadoorsbedrijf weggelegd. Het hanteren en voeren van dit logo houdt in dat het een gediplomeerd stucadoorsbedrijf is. Naast vakkundig en keurig werk afleveren moet daarnaast nog aan een aantal eisen worden voldaan. De vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond adviseren dan ook om met een stucadoorsbedrijf in zee te gaan dat het NOA-logo hanteert.

Ruys-stukadoors

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren stukadoor in Zeewolde en omgeving, dan is Ruys-stukadoors de perfecte keuze voor u. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder stucwerk voor bestaande bouw, nieuwbouw en bedrijfsruimtes, evenals latex spuiten. Of u nu op zoek bent naar een complete renovatie of een kleine reparatie, wij zijn het stukadoorsbedrijf die u zoekt.

NOA Keurmerk ruys-stukadoors

Gegevens

3892VE Zeewolde

Bel 06-18818069
Mail info@ruys-stukadoors.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 7:00 tot 17:00

Za gesloten

Zo Gesloten

Wij zijn OA actief in de volgende gebieden

2023 © ruys-stukadoors.nl | Algemene Voorwaarden | Cookiebeleid | Privacy

Chat openen
1
Stuur bericht
Korte vraag? Stel hem hier