4.8 op Google
5/5

📲 +31(0)618818069

Ruys-stukadoors logo
NOA afbouw garantie

Openingstijden:
07:00 uur – 17:00 uur

Contact: 06-18818069

Wat is Raapwerk?

Gips raapwerk, ook wel bekend als raapwerk, is een essentieel onderdeel van het afbouwproces. Het gaat om het aanbrengen van een dikke laag mortel op muren, plafonds of andere oppervlakken om oneffenheden en scheuren te egaliseren. Raapwerk legt de basis voor verdere afwerkingen, zoals schilderen, behangen of betegelen. Het resultaat is een strak en naadloos oppervlak dat uw interieur verbetert.

De Voordelen van Raapwerk

1.

Gips raapwerk is uitermate geschikt om oneffenheden in muren en plafonds glad te strijken. Of het nu gaat om kleine bobbels, scheuren of andere onvolkomenheden, ons raapwerk zorgt ervoor dat uw oppervlakken perfect vlak worden. Dit zorgt voor een strakke en professionele afwerking van uw project.

2. 

Een goed uitgevoerd raapwerk verbetert niet alleen de esthetiek, maar biedt ook duurzaamheid en stabiliteit aan uw muren en plafonds. Het helpt scheuren en andere structurele problemen te voorkomen, waardoor uw interieur langer meegaat en bestand is tegen de tand des tijds.

3. 

Raapwerk kan ook bijdragen aan de geluidsisolatie van uw woning. De dikke laag mortel fungeert als een geluidsdempend materiaal, waardoor geluidstransmissie tussen kamers wordt verminderd. Dit is vooral handig in appartementsgebouwen of bij ruimtes waar privacy en rust belangrijk zijn.

4.

Raapwerk kan ook een extra laag brandwerendheid bieden aan uw interieur. De gebruikte materialen hebben een natuurlijke weerstand tegen vuur, waardoor de verspreiding van brand wordt vertraagd. Dit geeft u kostbare tijd om veilig uw woning te verlaten en kan schade beperken in geval van een noodsituatie.Gips

Ruys-stukadoors: de beste keuze voor al uw stukadoorswerkzaamheden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren stukadoor in Zeewolde en omgeving, dan is Ruys-stukadoors de perfecte keuze voor u. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder stucwerk voor bestaande bouw, nieuwbouw en bedrijfsruimtes, evenals latex spuiten. Of u nu op zoek bent naar een complete renovatie of een kleine reparatie, wij zijn het stukadoorsbedrijf die u zoekt.

Ruys-stukadoors is aangesloten bij de NOA en werkt onder de NOA Afbouw normen. 

Een NOA-lidmaatschap is niet voor ieder stucadoorsbedrijf weggelegd. Het hanteren en voeren van dit logo houdt in dat het een gediplomeerd stucadoorsbedrijf is. Naast vakkundig en keurig werk afleveren moet daarnaast nog aan een aantal eisen worden voldaan. De vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond adviseren dan ook om met een stucadoorsbedrijf in zee te gaan dat het NOA-logo hanteert.

 
NOA afbouw garantie

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 7:00 tot 17:00

Za gesloten

Zo Gesloten

Gegevens

Ruys-Stukadoors
Hermelijnhof 5
3892VE Zeewolde
Bel 06-18818069
Mail info@ruys-stukadoors.nl

Wij zijn OA actief in de volgende gebieden

2023 © ruys-stukadoors.nl | Algemene Voorwaarden | Cookiebeleid | Privacy

Chat openen
1
Stuur bericht
Korte vraag? Stel hem hier