4.8 op Google
5/5

📲 +31(0)618818069

Ruys-stukadoors logo
NOA afbouw garantie

Openingstijden:
07:00 uur – 17:00 uur

Contact: 06-18818069

Glad stucwerk

Glad stucwerk

Als ervaren stukadoor begrijpen wij dat het kiezen van de juiste afwerking voor je muren en plafonds een belangrijke beslissing is. Glad pleisterwerk is een veelgebruikte optie die vaak wordt gekozen vanwege de strakke en moderne uitstraling.

 Glad stucwerk biedt een strak en aantrekkelijk geheel. Met onze expertise kunnen we ervoor zorgen dat uw muren en plafonds er perfect uitzien. Het gladde oppervlak zorgt voor een moderne en verzorgde uitstraling die de waarde van uw woning verhoogt. Glad stucwerk is duurzaam en gaat lang mee. Glad stucwerk biedt ook vochtbestendigheid, wat vooral belangrijk is in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Onze hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het stucwerk bestand is tegen vocht, waardoor schimmel- en vochtproblemen worden voorkomen.

 

Glad stucwerk
Plafond stucwerk

NOA Keurmerk ruys-stukadoors

Ruys-stukadoors is aangesloten bij de NOA en werkt onder de NOA Afbouw normen. 

Een NOA-lidmaatschap is niet voor ieder stucadoorsbedrijf weggelegd. Het hanteren en voeren van dit logo houdt in dat het een gediplomeerd stucadoorsbedrijf is. Naast vakkundig en keurig werk afleveren moet daarnaast nog aan een aantal eisen worden voldaan. De vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond adviseren dan ook om met een stucadoorsbedrijf in zee te gaan dat het NOA-logo hanteert.

Ruys-stukadoors

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren stukadoor in Zeewolde en omgeving, dan is Ruys-stukadoors de perfecte keuze voor u. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder stucwerk voor bestaande bouw, nieuwbouw en bedrijfsruimtes, evenals latex spuiten. Of u nu op zoek bent naar een complete renovatie of een kleine reparatie, wij zijn het stukadoorsbedrijf die u zoekt.

NOA Keurmerk ruys-stukadoors

Gegevens

3892VE Zeewolde

Bel 06-18818069
Mail info@ruys-stukadoors.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 7:00 tot 17:00

Za gesloten

Zo Gesloten

Wij zijn OA actief in de volgende gebieden

2023 © ruys-stukadoors.nl | Algemene Voorwaarden | Cookiebeleid | Privacy

Chat openen
1
Stuur bericht
Korte vraag? Stel hem hier