Stucen in de nieuwbouwwoning

Er gaan verschillende broodje aap verhalen dat je in een nieuwbouw uit moet kijken met stucen. Sommige zeggen dat dit helemaal niet mag, wat een onzin. Het klopt dat de wanden de eerste paar jaar nog zullen bewegen. Hierdoor is er een risico op scheuren in het pas gedane stucwerk.

Moeten we dan wachten met stucen?

Nee zeker niet dit kan prima houd er wel rekening mee dat als er structuur of sierpleister op de muren zit dit lastiger is om bij te werken. Reno behang is natuurlijk ook een optie dit is elastisch waardoor de wanden er strak uitzien en scheuren worden beperkt. 

Laat u adviseren

Het is belangrijk om de situatie door een expert te laten beoordelen. Zo zal niet iedere nieuwbouwwoning hetzelfde zijn en kan de werking ook verschillen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden, maar om de juiste optie te kiezen voor uw woning, kunt u het beste een stucadoor langs laten komen om vervolgens advies te ontvangen.

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

Locatie

Ruys-Stukadoors Hermelijnhof 5 3892VE Zeewolde Bel 06-34124860 Mail info@ruys-stukadoors.nl

Gratis prijsindicatie

Benieuwd naar de kosten van uw wandafwerking? Ik bekijk graag vrijblijvend uw situatie.

Vraag prijs opgave aan >>

Partner worden

Ben je al ZZP’er in het stucadoorsvak? wil je het vak graag leren of overweeg je om te gaan ondernemen? ruys-stukadoors kan je helpen.  neem contact op dan vertel ik je graag meer.

Ruys-Stukadoors.nl

U kunt ruys-stukadoors inhuren voor al uw stucprojecten in en om Zeewolde. Voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. ook voor latex spuiten en kleine verbouwingen kunt u bij ruys-stukadoors terecht.

2021 © ruys-stukadoors.nl | Algemene Voorwaarden | Cookiebeleid | Privacy

Stukadoren in de nieuwbouwwoning
Chat openen
Stuur bericht
Korte vraag? Stel hem hier