Stukadoor Huizen

Moeten de Wanden en plafonds in uw woning worden voorzien van een nieuwe stuclaag? Of Heeft u recent een woning gekocht in Huizen en zoekt u een stukadoor in Huizen die u hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. ruys-stukadoors is dé specialist in het afwerken van plafonds en muren. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij stucwerk en wat hiervoor nodig is.

 

Beton Cire badkamer

Direct contact opnemen 06-18818069

Stukadoorsbedrijf in Huizen

Wij zijn een in Huizen werkend stukadoorsbedrijf gericht op particulieren en nieuwbouw. Wij bieden de volgende diensten

Pleisterwerk
Sierpleister
Gipsspuiten
Stucwerk algemeen
Latex spuiten

Persoonlijk advies bij onze stukadoor in Huizen

Door de jarenlange ervaring van ons stukadoorsbedrijf in Zeist leveren wij vakwerk aan onze opdrachtgevers. Onze stukadoor in Huizen verzorgt alle soorten stukadoorswerk in en rondom de woning of het bedrijfspand. Betonlook, sierpleister en spachtelputz, het zijn een aantal mogelijkheden voor het vervraaien van uw wanden en plafond. Bent u benieuwd welk stucwerk perfect aansluit op al uw wensen? Onze stukadoor helpt u daar graag bij. Ons professionele stukadoorsbedrijf in Huizen is uw specialist op het gebied van stucwerk en geeft advies op maat.

Locatie

Ruys-Stukadoors Hermelijnhof 5 3892VE Zeewolde Bel 06-18818069 Mail info@ruys-stukadoors.nl

Gratis prijsindicatie

Benieuwd naar de kosten van uw wandafwerking? Ik bekijk graag vrijblijvend uw situatie.

Vraag prijs opgave aan >>

Ruys-Stukadoors.nl

U kunt ruys-stukadoors inhuren voor al uw stucprojecten in Zeewolde en ver daar buiten. Voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. ook voor latex spuiten en kleine verbouwingen kunt u bij ruys-stukadoors terecht.

2021 © ruys-stukadoors.nl | Algemene Voorwaarden | Cookiebeleid | Privacy

Chat openen
Stuur bericht
Korte vraag? Stel hem hier