Ruys-stukadoors logo

ūüď≤ +31(0)618818069

‚úČÔłŹ info@ruys-stukadoors.nl

NOA Erkend

Stukadoor gezocht

Wilt u uw woon- of werkruimte omtoveren tot iets bijzonders? Zoek dan niet verder dan Ruys Stukadoors, uw stukadoors expert in OA regio Zeewolde, Amsterdam. Met onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van sierpleisterwerk, cinewalls en dun pleisterwerk, hebben we de vaardigheden en creativiteit om uw droomruimte te realiseren.

Over ons

Ruys- Stukadoors is een gerenommeerd stukadoorsbedrijf dat al jarenlang actief is in de stukadoors branche. Ons bedrijf is opgericht met als doel om hoogwaardige stucwerk te leveren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. We begrijpen het belang van vakmanschap en streven ernaar om onze klanten de best mogelijke diensten en resultaten te bieden.

Onze Specialisaties

Bij Ruys- Stukadoors zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan stucwerkzaamheden. Of u nu op zoek bent naar traditioneel stucwerk, decoratief pleisterwerk, cinewalls of dunpleisterwerk, wij hebben de kennis en ervaring om aan al uw wensen te voldoen. Onze vakmensen zijn getraind in de nieuwste technieken en werken met hoogwaardige materialen om de beste resultaten te garanderen.

Traditioneel Stucwerk

Traditioneel stucwerk is een veelgebruikte techniek die zorgt voor gladde en strakke wanden en plafonds. Onze ervaren stukadoors kunnen traditioneel stucwerk leveren van hoge kwaliteit, waarbij ze zorgvuldig elke oneffenheid wegwerken en een perfecte afwerking cre√ęren.

Decoratief Pleisterwerk

Decoratief pleisterwerk is de perfecte manier om een unieke en stijlvolle uitstraling aan uw interieur te geven. Met behulp van verschillende technieken en materialen kunnen we uw muren en plafonds transformeren tot ware kunstwerken. Of u nu kiest voor sierpleisterwerk, betonlook of een andere decoratieve afwerking, wij zorgen voor een prachtig resultaat.

Cinewalls

Een cinewall is een wand waarin uw televisie en audioapparatuur naadloos worden ge√Įntegreerd. Met onze expertise in cinewalls kunnen we een op maat gemaakte wand cre√ęren die niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher in uw interieur. We kunnen verschillende materialen en afwerkingen combineren om een cinewall te cre√ęren die perfect past bij uw stijl en smaak.

Dunpleisterwerk

Pleisterwerk, ook wel bekend als dunpleister of dun pleisterwerk, is een techniek waarbij een dunne laag pleistermateriaal wordt aangebracht op wanden en plafonds. Deze techniek zorgt voor een strakke en egale afwerking en wordt vaak gebruikt bij renovaties en nieuwbouwprojecten. Onze vakmensen zijn experts in dunpleisterwerk en kunnen uw ruimte transformeren met een naadloze en moderne uitstraling.

Onze Projecten

Ruys- Stukadoors heeft talloze projecten succesvol afgerond in OA Zeewolde, Amsterdam en de rest van Nederland. Of het nu gaat om woningen, kantoren, winkels of andere commerci√ęle ruimtes, we hebben de ervaring en vaardigheden om aan de verschillende eisen en wensen van onze klanten te voldoen. Hieronder vindt u een greep uit onze projecten:

ProjectLocatieType werk
WoningrenovatieZeewoldeDecoratief pleisterwerk, dunpleisterwerk
KantoorpandAmsterdamTraditioneel stucwerk, cinewalls
WinkelAlmereSierpleisterwerk, betonlook

Onze Werkwijze

Bij Ruys- Stukadoors streven we ernaar om aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap te voldoen. Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring en expertise, gecombineerd met een persoonlijke en professionele benadering. Hier is hoe we te werk gaan:

  1. Kennismaking en advies: We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, waarin we luisteren naar uw wensen en idee√ęn. We geven advies over de beste opties en materialen voor uw project.

  2. Offerte: Na het kennismakingsgesprek ontvangt u een gedetailleerde offerte met een overzicht van de kosten en het werk dat wij zullen uitvoeren. We zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van wat u kunt verwachten.

  3. Planning: Zodra u akkoord gaat met de offerte, plannen we het werk in op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. We zorgen ervoor dat de planning zo effici√ęnt mogelijk verloopt, zodat het werk binnen de afgesproken tijd wordt voltooid.

  4. Uitvoering: Onze vakmensen gaan aan de slag met het stucwerk. Ze werken nauwkeurig en zorgvuldig om een perfect resultaat te garanderen. We zorgen ervoor dat de werkplek schoon en opgeruimd blijft tijdens het hele proces.

  5. Afwerking en nazorg: Na voltooiing van het stucwerk zorgen we voor de finishing touch. We controleren alles zorgvuldig en zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan staan we altijd klaar om u te helpen.

Neem Contact Op

Bent u ge√Įnteresseerd in onze diensten als stukadoor in Zeewolde, Amsterdam, of de omliggende regio? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit om samen met u uw droomruimte te cre√ęren.

Disclaimer: aanvullende informatie verstrekt – Ruys Stukadoors maakt uw droomruimte werkelijkheid. Stukadoor Zeewolde – specialist in onder andere Sierpleisterwerk, Cinewalls, Dunpleisterwerk.

 

Ruys-stukadoors: de beste keuze voor al uw stukadoorswerkzaamheden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren stukadoor in Zeewolde en omgeving, dan is Ruys-stukadoors de perfecte keuze voor u. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder stucwerk voor bestaande bouw, nieuwbouw en bedrijfsruimtes, evenals latex spuiten. Of u nu op zoek bent naar een complete renovatie of een kleine reparatie, wij zijn het stukadoorsbedrijf die u zoekt.

Ruys-stukadoors is aangesloten bij de NOA en werkt onder de NOA Afbouw normen. 

Een NOA-lidmaatschap is niet voor ieder stucadoorsbedrijf weggelegd. Het hanteren en voeren van dit logo houdt in dat het een gediplomeerd stukadoors bedrijf is. Naast vakkundig en keurig werk afleveren moet daarnaast nog aan een aantal eisen worden voldaan. De vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond adviseren dan ook om met een stucadoorsbedrijf in zee te gaan dat het NOA-logo hanteert.

 
NOA afbouw garantie

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 7:00 tot 17:00

Za gesloten

Zo Gesloten

Gegevens

Ruys-Stukadoors
Hermelijnhof 5
3892VE Zeewolde
Bel 06-18818069
Mail info@ruys-stukadoors.nl

Wij zijn OA actief in de volgende gebieden

2023 © ruys-stukadoors.nl | Algemene Voorwaarden | Cookiebeleid | Privacy

Stukadoor in de regio
Chat openen
1
Stuur bericht
Korte vraag? Stel hem hier