• Berekenen jullie voorrijkosten?

  In een straal van 15 km berekenen wij geen voorrijkosten. Woont u verder dan rekenen wij alleen de diesel dit zit op 19 cent de km

 • Hoe lang moet stucwerk drogen?

  Dit is een vraag die we vaak krijgen.

  Stucwerk moet meestal drogen gedurende ten minste 24 uur voordat het kan worden afgewerkt. Het kan echter langer duren om volledig te drogen, afhankelijk van de dikte van het stucwerk 1 dag per mm laagdikte. en de omgevingsomstandigheden (kou of hitte). Het is belangrijk om te wachten tot het stucwerk volledig droog is voordat u verder gaat met het afwerken van de muur, omdat anders het afwerkingsmateriaal (zoals verf of behang) kan afpellen of niet goed kan hechten. Als u twijfelt of het stucwerk goed droog is, kunt u een vochtmeter gebruiken om de vochtigheid te meten.

 • Wat kan ik doen tegen scheuren in mijn nieuwbouw woning?

  Dit is een vraag die we vaak krijgen.

  Stucwerk moet meestal drogen gedurende ten minste 24 uur voordat het kan worden afgewerkt. Het kan echter langer duren om volledig te drogen, afhankelijk van de dikte van het stucwerk en de omgevingsomstandigheden (kou of hitte). Het is belangrijk om te wachten tot het stucwerk volledig droog is voordat u verder gaat met het afwerken van de muur, omdat anders het afwerkingsmateriaal (zoals verf of behang) kan afpellen of niet goed kan hechten. Als u twijfelt of het stucwerk goed droog is, kunt u een vochtmeter gebruiken om de vochtigheid te meten. Ook dan dun behang de oplossing zijn voor de scheuren.

 • Wat is de NOA ?

  Ruys-stukadoors is aangesloten bij de NOA wat staat voor De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven en werkt onder de NOA Afbouw normen. 

 • Btw-tarief stukadoren

  Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 9%-tarief. Het gaat ook om het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

   

 • Wat houd schilderklaar stucwerk in?

  Hierbij worden wanden en/of plafond afgewerkt als glad stukadoorswerk.Voordat de schilder aan de slag kan moet deze nog wel oneffenheden wegschuren, gaatjes plamuren en het geheel primeren voordat de muur ‘gesaust’, geschilderd, moet worden. 

Chat openen
Stuur bericht
Korte vraag? Stel hem hier