4.8 op Google
5/5

📲 +31(0)618818069

Ruys-stukadoors logo
NOA afbouw garantie

Openingstijden:
07:00 uur – 17:00 uur

Contact: 06-18818069

Dunpleister

Woonkamer

Dun Pleisterwerk

Pleisterwerk komt veel voor in de nieuwbouw woningen. U moet dan denken aan kalkzandsteen blokken die vanuit de ruwbouw zijn behandeld. Als dit bijvoorbeeld glad gemaakt moet worden voor bijvoorbeeld de schilder dan kan de wand over pleisteren de oplossing zijn. Pleisterwerk wordt ongeveer tot een laagdikte van 2 tot 4 mm opgebracht. Ook is een mogelijkheid de wanden na het pleisteren te voorzien van sierpleister, spack of een mooi retro behang. De keuze is geheel aan u.

Dunpleisteren

Wat is Dunpleisterwerk?

Dunpleisterwerk, ook bekend als dunpleisteren of dunpleisterlaag, is een techniek waarbij een dunne laag pleistermateriaal op de wanden wordt aangebracht. Deze laag wordt vervolgens gladgestreken en gepolijst om een perfecte, egale afwerking te bereiken. Dunpleisterwerk wordt vaak toegepast om onvolkomenheden, zoals kleine scheuren, deuken of andere oneffenheden in de wanden, te verbergen. Het resultaat is een strakke en naadloze wandafwerking die een ideale basis vormt voor verdere decoratie of verfbehandeling.

De Voordelen van Dunpleisterwerk

1. Esthetische Perfectie

Dunpleister werk biedt een esthetisch perfecte afwerking van uw wanden. Met behulp van deze techniek kunnen zelfs de kleinste onvolkomenheden in de wanden worden weggewerkt, waardoor een glad en naadloos oppervlak ontstaat. Dit zorgt voor een prachtige achtergrond voor uw interieurdecoratie en draagt bij aan een elegante uitstraling van de ruimte.

2. Duurzaamheid en Langdurige Kwaliteit

Een dunpleisterlaag zorgt voor een duurzame en langdurige wandafwerking. Het pleistermateriaal is van hoge kwaliteit en heeft uitstekende hechtingseigenschappen, waardoor het bestand is tegen slijtage en beschadigingen. Hierdoor kunt u genieten van een mooie wandafwerking die vele jaren meegaat zonder dat er grote reparaties nodig zijn.

3. Flexibiliteit in Ontwerp

Dunpleisterwerk biedt ook veel flexibiliteit in het ontwerp van uw wanden. Het gladde oppervlak kan gemakkelijk worden aangepast met verschillende verfkleuren, texturen of decoratieve technieken. Of u nu een moderne, minimalistische stijl of een meer klassieke uitstraling wilt creëren, dunpleisterwerk vormt de perfecte basis voor uw creatieve ideeën.

NOA Keurmerk ruys-stukadoors

Ruys-stukadoors is aangesloten bij de NOA en werkt onder de NOA Afbouw normen. 

Een NOA-lidmaatschap is niet voor ieder stucadoorsbedrijf weggelegd. Het hanteren en voeren van dit logo houdt in dat het een gediplomeerd stucadoorsbedrijf is. Naast vakkundig en keurig werk afleveren moet daarnaast nog aan een aantal eisen worden voldaan. De vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond adviseren dan ook om met een stucadoorsbedrijf in zee te gaan dat het NOA-logo hanteert.

Ruys-stukadoors

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren stukadoor in Zeewolde en omgeving, dan is Ruys-stukadoors de perfecte keuze voor u. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder stucwerk voor bestaande bouw, nieuwbouw en bedrijfsruimtes, evenals latex spuiten. Of u nu op zoek bent naar een complete renovatie of een kleine reparatie, wij zijn het stukadoorsbedrijf die u zoekt.

NOA Keurmerk ruys-stukadoors

Gegevens

3892VE Zeewolde

Bel 06-18818069
Mail info@ruys-stukadoors.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 7:00 tot 17:00

Za gesloten

Zo Gesloten

Wij zijn OA actief in de volgende gebieden

2023 © ruys-stukadoors.nl | Algemene Voorwaarden | Cookiebeleid | Privacy

Chat openen
1
Stuur bericht
Korte vraag? Stel hem hier