Exclusief Stucwerk

Ruys Stukadoors maakt steeds meer bekendheid met diverse exclusieve stucwerken. naast beton cire en oxidestuc  hebben ook een uitgebreide kennis in Italiaans stucwerk zoals Marmorino, ArtheMetal en Spatolato. Traditionele technieken zoals Broccato, venetiaans stucwerk en Nahir effetto (croco) behoren ook tot de mogelijkheden. De passie ligt bij het creëren van iets unieks voor onze klanten. Het doel is om uw leefruimte zo te transformeren tot iets buitengewoons. Denk aan stucwerk met verwerkte roest, een marmerlook afwerking voor uw trap. Of wanden met een antieke uitstraling alsof ze al eeuwen oud zijn, en dat alles in de kleur van uw keuze. Met design stucwerk zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u zich onderscheiden van anderen?  Vul het offerteformulier in om aan te geven wat uw wensen zijn. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op!

Marmorino

Marmorino stucwerk is een traditionele Italiaanse afwerkingsmethode die teruggaat tot de oudheid. Het wordt vervaardigd met een mix van kalk, marmerpoeder en natuurlijke pigmenten, waardoor het een luxueuze uitstraling krijgt. De textuur en glans van Marmorino stucwerk kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de klant, variërend van zijdeachtig glad tot licht gestructureerd.

ArtheMetal 

Dit unieke product kan in bijna alle kleuren opgebracht worden. Deze metallic verf is een flinke eyecatcher en kan worden toegepast in de woonkamer, slaapkamer of in een bedrijfsruimte. Alles is mogelijk.

Spatolato

Spatolato is een hoogwaardige decoratieve verf die een verfijnde en luxueuze uitstraling biedt aan elk interieur. Deze unieke verf is ontwikkeld om een prachtige, met de hand aangebrachte uitstraling te creëren die lijkt op het effect van gespateld stucwerk. Met zijn veelzijdigheid en elegantie is Spatolato de perfecte keuze voor het verfraaien van muren, plafonds, en andere oppervlakken in zowel residentiële als commerciële ruimtes.

Croco Stuc

Op zoek naar een unieke touch voor uw huis? Klaar voor een verfrissende verandering die niet alledaags is en gegarandeerd de aandacht trekt? Overweeg dan eens Croco Stuc. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een stucwerk met een krokodillenprint. Door deze natuurlijke print krijgt uw wand of een ander deel van uw huis een bijzondere uitstraling. Croco Stuc kan ook prachtig gecombineerd worden met beton ciré voor een stoere look met natuurlijke materialen. Zo brengt u met Croco Stuc echt sfeer in uw huis of ruimte.

Croco stuc black gold

Venetiaans stucwerk

Venetiaans stucwerk, ook wel bekend als Venetiaanse pleister, vindt zijn oorsprong in de prachtige stad Venetië in de 15e eeuw. Het is een decoratieve techniek die voornamelijk wordt toegepast op muren, en soms ook op plafonds, en de afwerking doet denken aan gepolijst marmer. Venetiaans stucwerk is  verkrijgbaar is in vele kleuren.

decoratie projecten

image
image
image
image
Chat openen
👋 Korte vraag? stel hem hier