image
Over Ruys-Stukadoors

Ruys-Stukadoors

Ruys-Stukadoors, gevestigd in Zeewolde en opgericht door ondernemer Erwin Ruys. Wij zijn een erkend stukadoorsbedrijf dat trots verbonden is met de NOA. De NOA, is een afkorting die staat voor de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven, dit versterkt onze reputatie en betrouwbaarheid. Kies voor vakmanschap, kies voor Ruys-Stukadoors – waar meesterschap en kwaliteit hand in hand gaan.

Wij staan voor:

  • Kwaliteit
  • Heldere communicatie
  • Garantie
  • Aangesloten bij de NOA

Professioneel Stukadoorswerk Voor Uw Nieuwbouw, Renovatie of bedrijfshal

Ruys – Stukadoors is een bedrijf dat gespecialiseerd is in stucwerk. Wij bieden onze diensten aan voor nieuwbouw, renovaties en aanbouwen. Ons bedrijf is opgericht in 2022 en sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de branche. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van de best mogelijke service en kwaliteit. Als professioneel  stukadoorsbedrijf staan we klaar om u te helpen met al uw stucwerk projecten. 

Wat we doen

Ruys-Stukadoors is in te huren voor onder andere de volgende werkzaamheden: Sierpleister – Pleisterwerk – Gipsspuiten – dunpleisteren- Beton cire – Wanden uitvlakken – Plafonds en Latex spuiten. Het belangrijkste deel is tevredenheid van de klant. Tijdens het opnemen van de klus, worden er met de klant duidelijke afspraken gemaakt over de werkwijze, tijdstip en het opleveren van de klus. Wij doen er alles aan om de wensen van de klant te voldoen. Er worden altijd goede afspraken gemaakt over de startdatum, hoelang de klus gaat duren, totale prijs inclusief materiaal en hoog of laag btw. Deze afspraken zijn nodig zodat wij en de klant niet voor verrassingen komen te staan.

Professionele stukadoor diensten voor al uw projecten.

Uw nieuwe woning, renovatie of aanbouw project in geschikte staat brengen. Ruys – Stukadoors is uw specialist op het gebied van stucwerken.

 Vakmanschap

Als stukadoor zijn we vakkundig . Wij garanderen dan ook een perfecte uitvoering van uw project.

Kwalitatief stucwerk

Wanneer u op zoek bent naar een professionele stukadoor voor uw nieuwbouw-, verbouw- of uitbreidingsproject, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van stukadoorswerk.

Breed scala aan diensten

Ruys biedt een breed scala aan stucwerk voor uw nieuwbouw-, renovatie- of uitbreidingsproject.

Voor de tweede keer Erwin ingehuurd voor stucwerk, eerst onze keuken en nu de hal en trapgat, wederom een stralend strak resultaat. Erwin bedankt voor het mooie werk.

Bob Bewier Avatar Bob Bewier
16 mei 2024

Iedere keer weer super blij met het mooie resultaat!! Je krijgt ook altijd snel reactie als je een vraag stelt. Heel fijn! Dit bedrijf is zéker een aanrader.

Mireille Zoer Avatar Mireille Zoer
27 maart 2024

Erwin is een echte vakman, komt zijn afspraken na en is een gezellige kerel! Heeft het plafond vd badkamer netjes en super strak gemaakt. Heeft zelfs iets extra’s gedaan wat niet gevraagd was, denkt erg goed mee en is oplossingsgericht. Zoek je een stukadoor dan moet je bij erwin wezen, dikke aanrader!

Jordi Verdoorn Avatar Jordi Verdoorn
3 februari 2024

Een stukadoor die zijn vak verstaat , en meedenkt met zijn klant. Top kwaliteit werk afleverd Op zoek naar een vakman zoek dan niet verder u heeft hem gevonden

Claudia Besselsen Avatar Claudia Besselsen
30 december 2023

Kom in contact

Als je vragen of ideeën hebt die je wilt delen, stuur dan een bericht.

Ruys-stukadoors
Oogstweg 29 3899BG Zeewolde

Tel:
0618818096

Vraag offerte aan

Vraag eenvoudig en snel een gratis offerte aan.

- Binnen 12 uur de offerte in je mailbox
- Heldere kosten
- Duidelijke afspraken.
Verschaf zoveel mogelijk details over de opdracht, zoals het aantal vierkante meters voor plafonds en wanden. Geef aan of het om een woonhuis, appartement of een ander type gebouw gaat. Daarna maken we een afspraak om uw project verder in detail te bespreken.

    Chat openen
    👋 Korte vraag? stel hem hier