4.8 op Google
5/5

📲 +31(0)618818069

Ruys-stukadoors logo
NOA afbouw garantie

Openingstijden:
07:00 uur – 17:00 uur

Contact: 06-18818069

Over Ruys-Stukadoors

Ruys-Stukadoors

Ruys-Stukadoors is gevestigd in Zeewolde. En Opgericht door  Erwin Ruys. Ruys-stukadoors is een erkend stukadoorsbedrijf dat is aangesloten bij de NOA wat staat voor Nederlandse ondernemersvereniging afbouwbedrijven.

Wij staan voor:

 • Kwaliteit
 • Heldere communicatie
 • Garantie
 • Aangesloten bij de NOA

Professioneel Stukadoorswerk Voor Uw Nieuwbouw, Renovatie of bedrijfshal

Ruys – Stukadoors is een bedrijf dat gespecialiseerd is in stucwerk. Wij bieden onze diensten aan voor nieuwbouw, renovaties en aanbouwen. Ons bedrijf is opgericht in 2022 en sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de branche. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van de best mogelijke service en kwaliteit. Als professioneel  stukadoorsbedrijf staan we klaar om u te helpen met al uw stucwerkprojecten. Bekijk onze diensten door op meer informatie te klikken.

Betonlook

Wat we doen

Ruys-Stukadoors is in te huren voor onder andere de volgende werkzaamheden: Sierpleister – Pleisterwerk – Gipsspuiten – dunpleisteren- Beton cire – Wanden uitvlakken – Plafonds en Latex spuiten. Het belangrijkste deel is tevredenheid van de klant. Tijdens het opnemen van de klus, worden er met de klant duidelijke afspraken gemaakt over de werkwijze, tijdstip en het opleveren van de klus. Wij doen er alles aan om de wensen van de klant te voldoen. Er worden altijd goede afspraken gemaakt over de startdatum, hoelang de klus gaat duren, totale prijs inclusief materiaal en hoog of laag btw. Deze afspraken zijn nodig zodat wij en de klant niet voor verrassingen komen te staan.

Cinewall

Professionele stukadoor diensten voor al uw projecten.

Uw nieuwe woning, renovatie of aanbouw project in geschikte staat brengen. Ruys – Stukadoors is uw specialist op het gebied van stucwerken.

 Vakmanschap

Onze stukadoors zijn allemaal vakkundig . Wij garanderen dan ook een perfecte uitvoering van uw project.

 

Kwalitatief stucwerk

Wanneer u op zoek bent naar een professionele stukadoor voor uw nieuwbouw-, verbouw- of uitbreidingsproject, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van stukadoorswerk.

 

Breed scala aan diensten

Ruys biedt een breed scala aan stucwerk voor uw nieuwbouw-, renovatie- of uitbreidingsproject. Vraag gratis een offerte aan.

Stucwerk badkamer

Wat onze klanten zeggen

 • Hashem Odyghadim Avatar Hashem Odyghadim

  Fantastische ervaring met Ruys-Stukadoors.

  Tina Braumuller Avatar Tina Braumuller

  Erwin heeft voor de tweede keer gestuukt. Super strak en netjes.

  Mariss Z Avatar Mariss Z

  Snelle reactie goed en mooi werk in korte tijd en op de afgesproken dag af. In 1 woord top

  Joel Felix Avatar Joel Felix
 • Erwin is een vakman in hart en nieren. Denkt mee en is pro actief. Denkt mee en is bereid tot het uiterste te gaan voor het beste resultaat.

  Jan van de Beek Avatar Jan van de Beek

  Aardige zeer nette stucadoor, super strakke muren!!

  Monique De Smalen Avatar Monique De Smalen

  Erwin heeft onze bijkeuken gestuct. Kwam van te voren langs om alles even door te spreken en kon gelukkig voor ons heel snel beginnen. Erwin werkt erg netjes, plakt alles keurig af en werkt schoon. Het resultaat is zoals beloofd. En dat alles voor een eerlijke prijs. Alles liep heel soepel. Erwin werkte heel geruisloos, totaal geen last van gehad dat hij bezig was en is ook fijn in de omgang!

  Jordi H Avatar Jordi H

  Jill Ram Avatar Jill Ram

NOA Keurmerk ruys-stukadoors

Ruys-stukadoors is aangesloten bij de NOA en werkt onder de NOA Afbouw normen. 

Een NOA-lidmaatschap is niet voor ieder stucadoorsbedrijf weggelegd. Het hanteren en voeren van dit logo houdt in dat het een gediplomeerd stucadoorsbedrijf is. Naast vakkundig en keurig werk afleveren moet daarnaast nog aan een aantal eisen worden voldaan. De vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond adviseren dan ook om met een stucadoorsbedrijf in zee te gaan dat het NOA-logo hanteert.

Ruys-stukadoors

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren stukadoor in Zeewolde en omgeving, dan is Ruys-stukadoors de perfecte keuze voor u. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder stucwerk voor bestaande bouw, nieuwbouw en bedrijfsruimtes, evenals latex spuiten. Of u nu op zoek bent naar een complete renovatie of een kleine reparatie, wij zijn het stukadoorsbedrijf die u zoekt.

NOA Keurmerk ruys-stukadoors

Gegevens

3892VE Zeewolde

Bel 06-18818069
Mail info@ruys-stukadoors.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 7:00 tot 17:00

Za gesloten

Zo Gesloten

Wij zijn OA actief in de volgende gebieden

2023 © ruys-stukadoors.nl | Algemene Voorwaarden | Cookiebeleid | Privacy

Chat openen
1
Stuur bericht
Korte vraag? Stel hem hier