Energiezuinig stucwerk

Opzoek naar een oplossing om de binnenmuren energiezuinig te maken dan hebben wij de oplossing. Aero Therm, de meest geavanceerde oplossing voor efficiënte isolatie op de markt. Bij ruys-stukadoors begrijpen we het belang van hoogwaardige isolatiematerialen die energiebesparing, comfort en duurzaamheid bieden. 

Wat is Aero Therm?

Aero Therm is een innovatieve en revolutionaire isolatiecoating die is ontworpen om de thermische prestaties van uw gebouwen te verbeteren. Deze geavanceerde coating is samengesteld uit hoogwaardige materialen en bevat keramische microsferen die zorgen voor een uitstekende warmte-reflectie en isolatie-eigenschappen. Het is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele isolatiematerialen. Perfect voor oude huizen ook voor nieuwbouw is dit natuurlijk ook mogelijk.

Voordelen van Aero Therm

1. Uitstekende thermische isolatie

Aero Therm biedt een ongeëvenaarde thermische isolatie, waardoor de warmteoverdracht door uw muren wordt verminderd. Dit leidt tot een betere energie-efficiëntie en vermindert uw verwarmings- en koelingskosten aanzienlijk. U kunt genieten van een comfortabele binnentemperatuur, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

2. Naadloze applicatie

Deze isolatiecoating kan naadloos worden aangebracht op verschillende oppervlakken, waaronder beton, baksteen, metaal en hout. Het hecht zich stevig aan het oppervlak en vormt een duurzame beschermende laag die bestand is tegen vocht, schimmel en corrosie. Aero Therm biedt een langdurige isolatieoplossing die uw gebouwen jarenlang beschermt.

3. Geluidsisolatie

Naast thermische isolatie biedt Aero Therm ook uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. Het helpt om geluidsoverdracht van buiten naar binnen en tussen verschillende kamers te verminderen, waardoor een rustige en comfortabele leefomgeving wordt gecreëerd.

4. Snelle en eenvoudige installatie

Aero Therm kan snel en eenvoudig worden aangebracht. Het vereist geen ingewikkelde installatieprocessen en kan efficiënt worden toegepast.Dit bespaart tijd en kosten in vergelijking met traditionele isolatiematerialen.

2. Muurisolatie

Het aanbrengen van Aero Therm op de buitenmuren verbetert de thermische efficiëntie van uw wanden en vermindert koudebruggen. Dit draagt bij aan een aangename binnentemperatuur en verlaagt de energiekosten.

Conclusie

Aero Therm is de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar hoogwaardige, efficiënte en duurzame isolatie. Met zijn uitstekende thermische en geluidsisolerende eigenschappen, naadloze applicatie en brede toepassingsmogelijkheden biedt Aero Therm ongeëvenaarde voordelen voor zowel oude huizen als commerciële gebouwen. Kies Aero Therm en geniet van een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.

Aero Therm projecten

image
image
image
image
Chat openen
👋 Korte vraag? stel hem hier