Stukadoor Biddinghuizen

Op zoek naar een stukadoor voor uw woning of bedrijf in Biddinghuizen?

Stukadoor werkzaamheden in en rondom Biddinghuizen. ruys-stukadoors bied diverse oplossingen voor uw stucklus. Het valt het niet mee om een keuze te maken om uw muren en of plafonds te voorzien van een mooie stuclaag welke kleur moet er een structuur in zitten enz. ruys-stukadoors bespreekt graag de mogelijkheden voor uw woning. Via het contact formulier kunt u gelijk een offerte aanvragen voor het stukadoren van uw woning of bedrijf in Biddinghuizen.  Stucwerk, Latex spuiten Sierpleisterwerk, Wandafwerking.

Wilt u een wand of muur pleisteren of alle wanden en plafonds met veel vierkante meters
ruys-stukadoors is u graag van dienst. Vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Beton Cire badkamer

Neem contact op: 06-18818069

Stukadoorsbedrijf in Biddinghuizen

Wij zijn een in Biddinghuizen werkend stukadoorsbedrijf gericht op particulieren en nieuwbouw. Wij bieden de volgende diensten

Pleisterwerk
Sierpleister
Gipsspuiten
Stucwerk algemeen
Latex spuiten

Persoonlijk advies bij onze stukadoor in Biddinghuizen

Door de jarenlange ervaring van ons stukadoorsbedrijf in Biddinghuizen leveren wij vakwerk aan onze opdrachtgevers. Onze stukadoor in Biddinghuizen verzorgt alle soorten stukadoorswerk in en rondom de woning of het bedrijfspand. Betonlook, sierpleister en spachtelputz, het zijn een aantal mogelijkheden voor het vervraaien van uw wanden en plafond. Bent u benieuwd welk stucwerk perfect aansluit op al uw wensen? Onze stukadoor helpt u daar graag bij. Ons professionele stukadoorsbedrijf in Biddinghuizen is uw specialist op het gebied van stucwerk en geeft advies op maat.

Ruys-stukadoors: de beste keuze voor al uw stukadoorswerkzaamheden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren stukadoor in Zeewolde en omgeving, dan is Ruys-stukadoors de perfecte keuze voor u. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder stucwerk voor bestaande bouw, nieuwbouw en bedrijfsruimtes, evenals latex spuiten. Of u nu op zoek bent naar een complete renovatie of een kleine reparatie, wij zijn het stukadoorsbedrijf die u zoekt.

Ruys-stukadoors is aangesloten bij de NOA en werkt onder de NOA Afbouw normen. 

Een NOA-lidmaatschap is niet voor ieder stucadoorsbedrijf weggelegd. Het hanteren en voeren van dit logo houdt in dat het een gediplomeerd stucadoorsbedrijf is. Naast vakkundig en keurig werk afleveren moet daarnaast nog aan een aantal eisen worden voldaan. De vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond adviseren dan ook om met een stucadoorsbedrijf in zee te gaan dat het NOA-logo hanteert.

NOA Keurmerk ruys-stukadoors

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag 7:00 tot 17:00

Za gesloten

Zo Gesloten

Gegevens

Ruys-Stukadoors
Hermelijnhof 5
3892VE Zeewolde
Bel 06-18818069
Mail info@ruys-stukadoors.nl

Wij zijn OA actief in de volgende gebieden

 

2023 © ruys-stukadoors.nl | Algemene Voorwaarden | Cookiebeleid | Privacy

Chat openen
1
Stuur bericht
Korte vraag? Stel hem hier