Het kiezen voor sierpleister als afwerking is een verstandige keuze. De kenmerken die dit stucwerk met zich meedraagt zijn absoluut geschikt om de wand mee af te werken. Belangrijk is het uiterlijk en de stevigheid van de laatste laag. Sierpleister staat bekend om de grote diversiteit aan structuur en kleur die gekozen kan worden. Ook is het een erg stevige afwerking die wel tegen een stootje kan. Het voordeel is dat het erg makkelijk schoon te houden is en hierdoor lang mee gaat.

Mogelijkheden in structuur en kleur

Wilt u een bepaalde kleur of structuur op de muur aanbrengen? Sierpleister is het stucwerk waarbij dit mogelijk is. Kies uit verschillende structuren met korrelgroottes tussen de 1 mm en 6 mm. Daarnaast kan er direct de gewenste kleur worden aangeven en is hierdoor het niet meer nodig om het stucwerk te schilderen. Wij zijn er dus van overtuigd dat er voor iedereen een geschikte afwerking mogelijk is.

Er zijn diverse soorten sierpleister en variëren voornamelijk in structuur, hieronder staan de mogelijkheden:

 

  • Spachtelputz
  • Granol
  • Rustiekputz
  • Barokpleister

Share on facebook Facebook Share on email Email