4.8 op Google
5/5

📲 +31(0)618818069

Ruys-stukadoors logo
NOA afbouw garantie

Openingstijden:
07:00 uur – 17:00 uur

Contact: 06-18818069

Stukadoor Almere

Op zoek naar een professionele stukadoor voor uw woning of bedrijf in Almere en omgeving? Bij Ruys Stukadoors bieden wij diverse oplossingen voor al uw stucwerk klussen. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste kleur en structuur voor uw muren en plafonds een uitdaging kan zijn. Gelukkig denken wij graag met u mee en bespreken wij alle mogelijkheden voor uw woning. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan via ons contactformulier. Of u nu een wand of muur wilt pleisteren, of alle wanden en plafonds met veel vierkante meters, bij Ruys Stukadoors zijn wij u graag van dienst. Aarzel niet langer en maak nu gebruik van onze vrijblijvende offerte!

Beton Cire badkamer

Neem contact op: 06-18818069

NOA Keurmerk ruys-stukadoors

Ruys-stukadoors is aangesloten bij de NOA en werkt onder de NOA Afbouw normen. 

Een NOA-lidmaatschap is niet voor ieder stucadoorsbedrijf weggelegd. Het hanteren en voeren van dit logo houdt in dat het een gediplomeerd stucadoorsbedrijf is. Naast vakkundig en keurig werk afleveren moet daarnaast nog aan een aantal eisen worden voldaan. De vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond adviseren dan ook om met een stucadoorsbedrijf in zee te gaan dat het NOA-logo hanteert.

Ruys-stukadoors

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren stukadoor in Zeewolde en omgeving, dan is Ruys-stukadoors de perfecte keuze voor u. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder stucwerk voor bestaande bouw, nieuwbouw en bedrijfsruimtes, evenals latex spuiten. Of u nu op zoek bent naar een complete renovatie of een kleine reparatie, wij zijn het stukadoorsbedrijf die u zoekt.

NOA Keurmerk ruys-stukadoors

Gegevens

3892VE Zeewolde

Bel 06-18818069
Mail info@ruys-stukadoors.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 7:00 tot 17:00

Za gesloten

Zo Gesloten

Wij zijn OA actief in de volgende gebieden

2023 © ruys-stukadoors.nl | Algemene Voorwaarden | Cookiebeleid | Privacy

Chat openen
1
Stuur bericht
Korte vraag? Stel hem hier