Aero-Therm Omdat isoleren ook anders kan

Deze week voor het eerst gemeerd met dit product en ik moet zeggen best bijzonder.

Wat is Aero-Therm?

Aero-Therm is een geavanceerd thermisch isolatiesysteem dat is ontworpen om warmteverlies te minimaliseren en energie-efficiëntie te maximaliseren. Het systeem maakt gebruik van een unieke combinatie van keramische microsferen en bindmiddelen om een ultradunne isolerende coating op muren en plafonds aan te brengen.

Hoe werkt Aero-Therm?

Wanneer Aero-Therm wordt aangebracht op een oppervlak, vormt het een thermische barrière die warmte reflecteert en absorbeert. De keramische microsferen in de coating hebben een hoge isolatiewaarde en fungeren als kleine thermische isolatoren. Ze verminderen warmteoverdracht door convectie en geleiding, waardoor de energie-efficiëntie van de ruimte aanzienlijk verbetert.

Bovendien heeft Aero-Therm ook vochtregulerende eigenschappen. Het creëert een dampdoorlatende laag die vochtproblemen in de muur voorkomt. Dit is vooral gunstig in oudere gebouwen waar vocht een veelvoorkomend probleem is. De coating helpt condensatie te verminderen en voorkomt dat vocht in de muur doordringt.

Voordelen van Aero-Therm

  1. Verbeterde energie-efficiëntie: Aero-Therm vermindert warmteverlies door muren en plafonds, waardoor uw energieverbruik wordt verminderd. Dit resulteert in lagere verwarmings- en koelingskosten en een verhoogd comfortniveau in uw gebouw.
  2. Dunne isolatielaag: In tegenstelling tot traditionele isolatiematerialen neemt Aero-Therm slechts een minimale ruimte in beslag. Het is een ultradunne coating die gemakkelijk kan worden aangebracht zonder ingrijpende verbouwingen of verlies van binnenruimte.
  3. Vochtregulatie: Aero-Therm helpt vochtproblemen te voorkomen door een dampdoorlatende laag te creëren. Dit is vooral gunstig in oudere gebouwen waar vochtaccumulatie schade kan veroorzaken aan de structuur en het binnenklimaat.
  4. Duurzaamheid: De coating van Aero-Therm is duurzaam en heeft een lange levensduur. Het behoudt zijn isolerende eigenschappen gedurende vele jaren, waardoor u kunt genieten van een groot voordeel.

Interesse in dit product? Vraag dan nu een offerte aan

Aero-Therm
Chat openen
1
Stuur bericht
Korte vraag? Stel hem hier